Mainos
Mainos

Töölön Matkatoimiston asiakkaille rahoja takaisin

Nordea Rahoitus aloittaa lähiviikkoina maksupalautukset konkurssiin menneen Töölön Matkatoimiston asiakkaille.

Osa Töölön matkatoimiston asiakkaista saa lähiviikkojen aikana rahansa takaisin. Nordea Rahoitus maksaa rahoja niille asiakkaille, jotka ovat maksaneet valmismatkansa Nordea Rahoituksen kautta. Rahoitusyhtiö tiedottaa maksatuksen aloittamisesta kuluttajille kirjeitse kotiin.

Kuluttajavirasto on tähän mennessä käsitellyt vajaat 4000 hakemusta Töölön Matkatoimiston konkurssista. Hakemusten yhteissumma nousee kahteen miljoonaan euroon. Virastossa on vielä käsittelemättä yli tuhat hakemusta.

Töölön Matkatoimisto hakeutui konkurssiin toukokuun alussa. Alusta alkaen on ollut selvää, ettei matkatoimiston asettama miljoonan euron vakuussumma riitä kattamaan kaikkien matkansa menettäneiden kuluja.

Rahoitusyhtiö on lupautunut maksamaan sen osan toteuttamatta jääneestä matkasta, johon vakuus ei riitä.Nordea Rahoituksen varatoimitusjohtaja Jukka Salonen sanoo, että yhtiö on varautunut Töölön konkurssista 5-7 miljoonan euron korvauksiin.

Maksatusten tarkkaa aloitusajankohtaa Salonen ei osannut arvioida. Hänen mukaansa ensimmäiset korvaukset ovat tulossa asiakkaiden tileille vielä tämän kuun aikana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot