Mainos
Mainos

Tornion tehtaalla jälleen onnettomuus

Tornion AvestaPolaritin tehtaalla on sattunut jälleen onnettomuus. Aamulla torniolainen mies loukkaantui litistyttyään vihivaunun ja rampin väliin. Tutkijat jatkavat yhä eilisen palon syyn selvittämistä.

AvestaPolaritin Tornion terästehtailla on sattunut jälleen vakava onnettomuus. Torniolainen mies loukkaantui aamulla, kun hän litistyi vihivaunun ja rampin väliin tehtaan kylmävalssaamolla.

Avohaavan jalkaansa saanut mies toimitettiin hoidettavaksi Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Hengenvaaraa hänellä ei ole.

Eilen kolme ihmistä sai samalla tehtaalla surmansa voimakkaassa räjähdyksessä ja sitä seuranneessa tulipalossa. Tehdaspalon syy on yhä epäselvä. Turvatekniikan keskuksen laitosvalvonnasta kerrotaan, että tutkijat saanevat tarkempaa tietoa ensi viikon alkupuoleen mennessä.

Tukesin tutkijat ovat haastatelleet useita henkilöitä AvestaPolaritin terästehtaalla, ja haastatteluja jatketaan viikonlopun aikana. Tukes tarkastelee onnettomuutta ennen kaikkea prosessitekniikan turvallisuuden näkökulmasta. Laajemmasta tutkimuksesta vastaa Onnettomuustutkintakeskus.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme