Mainos
Mainos

Traileri kaatui kyljelleen liukkaalla kelillä – palomiehet leikkasivat hevosen ulos

Hevonen joutui eilen hevostrailerin ulosajossa hurjaan onnettomuuteen, tiedottaa Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Henkilöauto ja hevosen kuljetusvaunu olivat ajautuneet liukkaassa kelissä ulos tieltä Kirkkonummen Jorvaksessa. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle oli hevostraileri kyljellään tien sivussa ja hevonen oli trailerin sisällä. Henkilöautossa olleet kaksi henkilöä olivat tulleet ulos autosta ja olivat kunnossa.

Tiedotteen mukaan pelastustyöntekijät peittivät kuljetusvaunun aukot vilteillä rauhoittaakseen eläintä ja odottivat sitten eläinlääkäriä. Eläinlääkärin tullessa paikalle tämä rauhoitti hevosen, jolloin pelastustyöntekijät pääsivät töihin.

Palomiehet leikkasivat hevostrailerin katon irti ja liu’uttivat hevosen eläinpelastuslevylle. Sen jälkeen hevonen vedettiin levyn avulla ajokaistalle. Rauhoitettu hevonen autettiin pystyyn, jonka jälkeen se siirrettiin hevoskuljetusautoon ja vietiin eläinsairaalaan Helsingin Viikkiin. Hevosen vammoista ei ole tarkempaa tietoa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme