Mainos
Mainos

Traktori puristui kasaan onnettomuudessa Vantaalla - kuljettaja selvisi säikähdyksellä

Kehä kolmosella Vantaalla sattui iltapäivällä vakava läheltä piti -tilanne, josta kuitenkin säästyttiin säikähdyksellä.

Onnettomuus tapahtui Kuusikonmäessä Vantaalla länteen menevillä kaistoilla, kun rekka törmäsi tiellä ajaneeseen traktoriin.

– Traktori, jolla oli pitkä peräkärry perässään, oli ajanut oikeanpuoleista kaistaa, ja iltapäiväruuhkan tiimellyksessä autoilijat lähtivät sen ohi. Yksi pitkä täysperävaunurekka ei jostain syystä huomannut traktoria, vaan ajoi sen perään, päivystävä palomestari Ari Koivu Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta kertoo.

Traktori kääntyi törmäyksen voimasta kyljelleen ja koko yhdistelmä ajautui pientareelle niin, että traktori puristui pientareen ja täysperävaunurekan väliin.

Onni onnettomuudessa oli, että ihmiset säästyivät pahan kuuloisesta turmasta henkisillä kolhuilla.

– Molemmat kuskit saivat enemmän henkisiä traumoja kuin fyysisiä. Toinen meni vielä oma-aloitteisesti oman kuntansa terveyskeskuspäivystykseen lähinnä järkytyksen takia.

– Traktori oli aika pahan näköinen ja olisi voinut kuvitella, että kuski olisi huomattavasti huonommassa kunnossa. Onneksi rekka-auto ei kaatunut sen päälle vaan pysyi pyörillään. Rekka itsessään ruhjoutui kuljetuskyvyttömäksi.

Poliisi ohjasi liikennettä iltapäivällä onnettomuuspaikan ohi; nyt liikenne sujuu taas normaalisti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme