Mainos
Mainos

Trumpin ja Putinin tapaaminen pysäyttää tänään liikenteen – näissä paikoissa bongaat seurueen parhaiten

Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaaminen sekoittaa liikenteen Helsingin keskustassa.

Mannerheimintiellä ja Presidentinlinnan ympäristössä vaikutukset näkyvät eniten. Kauppatori, Esplanadit ja Eteläranta on suljettu kaikelta ajoneuvoliikenteeltä maanantaina. Poliisi suosittelee välttämään autoilua keskustassa.

Vierailun aikana Helsingissä on myös tavallista laajemmat pysäköintikieltoalueet.

Kauppatorin toiminta on suljettu maanantaina, ja vesibussi- ja risteilylaiturit ovat poissa käytöstä.

Laajoja häiriöitä joukkoliikenteessä

Helsingin seudun liikenne HSL varoittaa laajoista häiriöistä joukkoliikenteessä maanantaina. Eniten häiriöitä ja pitkiä katkoja ilmenee kello 11:n ja 20:n välillä.

Raitiovaunuliikenne pysähtyy kokonaan useaan otteeseen. Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien autosaattueet ja tapaamiseen liittyvät mielenosoitukset sekoittavat osaltaan liikennettä.

HSL kehottaa suosimaan metroa, lähijunia, kävelyä ja pyöräilyä. Osa kaupunkipyörätelineistä on kuitenkin poissa käytöstä, eivätkä tiedot poikkeuksista välttämättä päivity reittioppaaseen reaaliajassa.

Näistä paikoista bongaat seurueen parhaiten

Eduskuntatalon portaat, Esplanadi ja Tähtitorninmäki. Siinä kolme mahdollista bongauspaikkaa, jos haluaa nähdä presidenttien autosaattueet tänään.

Saattueiden kulkureitit eivät kuitenkaan ole vielä vahvistettuja, joten mikään paikoista ei ole täysin varma. Saattueiden liikkuessa reitillä ei sallita muuta liikennettä.

Poliisi on ohjeistanut reitin varrella asuvia pitämään ikkunat suljettuina ja olemaan roikkumatta parvekkeilla.

Korjattu otsikkoa kello 6.38.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme