Mainos
Mainos

TS: Aikuisviihdekanavat sammuvat useimmista hotelleista

Yhä useampi hotelliketju luopuu maksullisista aikuisviihdekanavista, kertoo Turun Sanomat.

Suomen suurin hotelli- ja ravintola-alan yritys Restel on poistanut maksulliset aikuisviihdekanavat hotellihuoneistaan jo viime vuonna. Resteliin kuuluvat muun muassa Cumulus, Holiday Inn ja Rantasipi -hotellit.

Myös pohjoismainen hotelliketju Scandic vastaavasti harkitsee aikuisviihdekanavien sulkemista. Ketjulla on hotelleja 19:ssä suomalaiskaupungissa.

"Aikuisviihde ei sovi lapsiystävälliselle hotellille"

Restelin kaupallinen johtaja Lasse Lindevall kertoo lehdessä, että lakkautuspäätöksen taustalla on koko ketjun yhteinen linjapäätös.

- Meidän hotellimme ovat profiloituneet lapsiperheystävällisinä, eikä aikuisviihde sopinut yhtälöön. Meillä käy myös paljon liikemiehiä, joiden vakaumukseen kanavat eivät sovi.

Lindevallin mukaan kanavien poisjättö on herättänyt lähinnä positiivista palautetta. Scandicilta kerrotaan, että aikuisviihdekanavien poistoa harkitaan parhaillaan.

- Kanavien lakkauttamista pohditaan vakavasti. Päätöksiä asiasta tehdään alkuvuoden aikana, markkinointipäällikkö Kati Puukko kertoo.

Kolmas suuri hotelliketju eli Sokos-hotellit säilyttävät maksulliset aikuisviihdekanavat valikoimissaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme