Mainos
Mainos

TS: AKT harkitsee Rädyn haastamista oikeuteen

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT harkitsee entisen puheenjohtajansa Timo Rädyn haastamista oikeuteen. Turun Sanomien mukaan liitto olisi viemässä Rätyä käräjille tämän helmikuussa sopimien vuokrasopimusten takia.

Räty solmi juuri ennen hyllyttämistään elinikäiset vuokrasopimukset AKT:n omistamiin asuntoihin sihteerinsä Nesrin Canin ja tämän äidin kanssa. Turun Sanomien haastatteleman liittosihteerin Arto Sorvalin mukaan AKT yrittää vielä neuvotella sopimusten muuttamiseksi määräaikaisiksi, mutta valmistautuu samalla oikeustoimiin.

Sorvalin mukaan Räty on elinikäisillä vuokrasopimuksilla aiheuttanut huomattavaa taloudellista haittaa ammattiliitolle ja näin ollen on mahdollista, että Rädyltä haetaan myös vahingonkorvauksia.

Nesrin Can ei halunnut kommentoida asiaa Turun Sanomille. Timo Rätyä lehti ei tavoittanut.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot