Mainos
Mainos

Tshetsheenien nettisivut avattiin jälleen

Sivuja ylläpitävä suomalainen it-yrittäjä Mikael Storsjön sanoo, että ruotsalaisviranomaisten päätös sulkea tshetsheenikapinallisten verkkosivut viime viikolla oli laiton. Nyt sivut toimivat uudella palvelimella.

Ruotsin syyttäjäviranomaisten viime viikolla sulkemat tshetsheenikapinallisten verkkosivut avattiin uudelleen tänään. Sivuja ylläpitävän suomalaisen it-yrittäjän Mikael Storsjön mielestä viranomaisten toiminta oli laitonta. Storsjön mukaan sulkemisen takana oli Venäjän suurlähetystön tekemä rikosilmoitus.

Kavkazcenter.com-sivuilla on arvosteltu jyrkästi Venäjän hallitusta ja tuettu tshetsheenikapinallisten taistelua. Sivut suljettiin aiemmin Suomessa, minkä jälkeen Storsjö muutti Ruotsiin.

Storsjön mukaan Ruotsin viranomaiset eivät ole täsmentäneet, mikä sisältö sivuilla rikkoo maan lakeja. Nyt sivut toimivat uudella palvelimella.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme