Mainos
Mainos

TT perää ennakkoluulotonta työllistämiskeskustelua

Teollisuus perää ennakkoluulotonta keskustelua rakennetyöttömyyteen vaikuttavista tekijöistä. Teollisuuden työttömyyslinjaukset esitteli tänään valittu vt. puheenjohtaja vuorineuvos Heikki Pentti.

- Tänään TT haastaa kaikkia eri asianosaisia ja tahoja työllisyystalkoisiin jossa keskustellaan ja selvitetään niitä seikkoja jotka pitävät yllä korkeaa rakennetyöttömyyttä. Niitä on useita, verokiila, erilaiset kannustinloukut ja verotus yleensa ja nimenomaan palkkaverotus, vuorineuvos Heikki Pentti TT:stä kertoo.

Valtiosihteeri Raimo Sailas suhtautuu myönteisesti ajatukseen työttömyystalkoista. - Minusta se on välttämätöntä koska työttömyyden olennainen murtaminen on lähivuosien keskeisiä tekijöitä, muuten hyvinvointivaltion rahoitus murenee, valtiosihteeri Raimo Sailas valtiovarainministeriöstä kertoo.

Sailas kuitenkin edellyttää hankkeelle sekä hallituksen hyväksyntää että osapuolten ennakkoluulotonta suhtautumista. Riitaista ryhmää ei kannata lähteä vetämään.

(MTV3)

Katso myös Tarja Jokelan juttu aiheesta
(Seitsemän uutiset 23.05.2002)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme