Mainos
Mainos

TT: Tiukka menolinja tarpeen jatkossakin

Teollisuuden ja työantajain keskusliitto TT toivoo, että budjettiehdotuksen tiukka menolinja säilyy myös eduskuntakäsittelyssä. Syynä tähän on teollisuuden ja koko talouden kehityksen epävarmuus.

TT korostaa, että tiukan menolinjan rinnalla tärkeää on julkisen sektorin tuottavuuden nostaminen. -Parannusta asiaan saadaan mm. nopeuttamalla tietoyhteiskuntakehitystä ja sähköistä asiointia julkisessa hallinnossa, TT toteaa tiedotteessaan.

TT on pettynyt budjettiesityksessä erityisesti tuloverokevennysten niukkuuteen. -Eduskuntakäsittelyn aikana tulee tehdä lisäkevennyksiä verotukseen kautta linjan. Hallitushan on ilmoittanut valmiutensa verotuksen keventämiseen mahdollisen tuloratkaisun yhteydessä, TT toteaa.

TT pitää menojen kohdentamisessa edelleenkin heikkoutena sitä, että tuotekehitys- ja tutkimusrahoitusta ja yritysten kansainvälistymisrahoitusta ei käytännössä lisätä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme