Mainos
Mainos

TT: Tiukka menolinja tarpeen jatkossakin

Teollisuuden ja työantajain keskusliitto TT toivoo, että budjettiehdotuksen tiukka menolinja säilyy myös eduskuntakäsittelyssä. Syynä tähän on teollisuuden ja koko talouden kehityksen epävarmuus.

TT korostaa, että tiukan menolinjan rinnalla tärkeää on julkisen sektorin tuottavuuden nostaminen. -Parannusta asiaan saadaan mm. nopeuttamalla tietoyhteiskuntakehitystä ja sähköistä asiointia julkisessa hallinnossa, TT toteaa tiedotteessaan.

TT on pettynyt budjettiesityksessä erityisesti tuloverokevennysten niukkuuteen. -Eduskuntakäsittelyn aikana tulee tehdä lisäkevennyksiä verotukseen kautta linjan. Hallitushan on ilmoittanut valmiutensa verotuksen keventämiseen mahdollisen tuloratkaisun yhteydessä, TT toteaa.

TT pitää menojen kohdentamisessa edelleenkin heikkoutena sitä, että tuotekehitys- ja tutkimusrahoitusta ja yritysten kansainvälistymisrahoitusta ei käytännössä lisätä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot