Mainos
Mainos

Tuhannet edelleen sähköttä Astan ja Veeran jäljiltä

Tuhansia talouksia on yhä sähköttä Itä- ja Keski-Suomessa sekä Pirkanmaalla ukkosmyrskyjen jäljiltä. Korjaustyöt ovat kuitenkin edistyneet yön aikana.

Esimerkiksi Vattenfallilla on enää noin 800 asiakasta sähköttä. Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla E.ON-yhtiöllä sähköttä on noin 200 asiakasta ja Pohjois-Karjalan Sähköllä 1100 asiakasta. Myös joitakin uusia vikoja on tullut, kun kallellaan olleita puita on kaatunut sähkölinjojen päälle.

Pahimpia vikoja korjataan vielä viikonlopun yli.

Junaliikenteessä Joensuun ja Imatran välillä junia korvataan busseilla vielä tänään.

VR:n mukaan Imatran itäpuolelta kyytiin nousevien matkustajien matka on noin tunnista puoleentoista myöhässä, koska matkustajien on kuljettava osa matkasta bussilla, mutta Imatran länsipuolelta kyytiin tuleville ei tule myöhästymisiä, sillä itse junat kulkevat aikataulussa.

Liikenneviraston arvion mukaan junaliikenne rataosuudella palautuisi normaaliksi alkuiltaan mennessä. Muilla rataosuuksilla liikenne sujuu lähes normaalisti pieniä myöhästymisiä lukuun ottamatta.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme