Mainos
Mainos

Tuhannet olivat vastassa minikaivurimiestä Kuusamossa - katso video

Jukka Mutasen minikaivuriurakka on vihdoin päättynyt. Hangosta matkansa aloittanut Mutanen saapui illansuussa määränpäähänsä Kuusamoon, jonne oli kerääntynyt tuhatpäinen joukko ihailijoita.

Ihailijat saattelivat Mutasen kävellen Kuusamon torille. Kauppa-Kuusamon puheenjohtaja Matti Aikio arvioi STT:lle, että torijuhlaan osallistui yli neljä tuhatta ihmistä.

Paikalla oli myös minikaivuritehtaan kiinalaisperustaja, joka oli tullut varta vasten tilaisuuteen Kiinasta.

- Hän on hyvin liikuttunut tästä tempauksesta. Ja hän on nyt tietoinen suomalaisesta sisusta ja rohkeudesta, toimitusjohtaja Qinghua Hen tulkki kertoi.

Facebookista alkunsa saaneeseen tempaukseen kului Mutaselta 4 kilometrin tuntinopeudella kaikkiaan 29 päivää. Kesälomansa tien päällä käyttäneellä miehellä oli viimeiselle lomapäivälle selvät suunnitelmat.

- Varmaan leikkelen nurmikkoa ja olen perheeni kanssa.

Mutasen mukaan usko ei meinannut loppua missään vaiheessa pitkää köröttelyä - eikä tämä extreme-kokeilu välttämättä jää kaivurimiehen ainoaksi.

- En sano mittään mutta jotakin on tulossa, Mutanen tyytyy myhäilemään.

(MTV3)

Katso Ari Kettusen raportti Kuusamosta

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme