Mainos
Mainos

"Tuhannet valittivat, kun lunta ei raivattu - nyt tympii, kun töitä tehdään"

Helsinkiin satanut lumi on saanut aikaan melkoisen kaaoksen ja kiusannut etenkin liikenteessä. Nyt kaupungissa raivataan lunta oikein toden teolla, mutta ongelmia on silti riittänyt.

- Ensin saimme tuhansia puheluita siitä, että lunta ei raivattu tarpeeksi nopeasti. Ja nyt ollaan tympiintyneitä siitä, kun toimeen on tartuttu toden teolla, lumitöitä hoitavasta Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Starasta kerrotaan.

Suurin osa palautteesta tulee autoilijoilta, joiden auto on kadonnut kadunvarresta lumitöiden alta.

Lumitöiden takia siirretyt autot pyritään palauttamaan näköetäisyydelle tai lähikortteleihin, mutta joissain paikoin tilan puute pakottaa palauttamaan autot myös kauemmas. Esimerkiksi Punavuoresta autoja on siirretty lähes kilometrin päähän Eiranrantaan.

Hämmentyneet autoilijat ovatkin joutuneet kiertelemään kantakaupunkia ristiin ja rastiin autoa etsiessään. Tilannetta hankaloittaa myös se, että siirrot eivät heti päivity autojen siirrosta vastaavan Staran tietokoneille.

- Jokainen on kuitenkin autonsa tähän mennessä löytänyt, rakentamispalvelusta vakuutetaan.

No, aivan jokainen ei ole autoaan löytänyt.

Punavuoressa asuvan Jani Halmeen auto katosi kadunvarresta eilen, eikä sitä ole sittemmin kuulunut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme