Mainos
Mainos

Tuhansia kesätyöpaikkoja pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudun kaupungit tarjoavat kesäksi tuhansia kesätyöpaikkoja.

Kesätyö tuo toimeentuloa ja työkokemusta

Helsinki, Espoo ja Vantaa hakevat jälleen tuhansia kesätyöntekijöitä. Paikat tulevat hakuun tämän ja ensi kuun aikana.Kesätyöpaikkoihin haetaan työntekijöitä pääosin kaupunkien omien sähköisten työpaikkasivujen kautta.

Helsinki palkkaa ensi kesäksi noin 2300 työntekijää. Paikoista 600 on varattu erityisesti 16-17-vuotiaille nuorille. Työtä on tarjolla muun muassa puistoissa, liikuntapaikoilla, päiväkodeissa ja turistioppaina. Lisäksi kaupunki tarvitsee noin kaksituhatta osaavaa vuosilomansijaista muun muassa terveyskeskuksiin, sosiaalivirastoon ja rakennusvirastoon.

Espoo puolestaan ottaa kesätöihin noin 550 koululaista ja opiskelijaa. Lisäksi kaupunki tarvitsee parisataa koulutettua työntekijää sijaistamaan muun muassa palomiehiä ja sairaanhoitajia.

Vantaalla työtä on tarjolla noin 450 nuorelle esimerkiksi päivähoidossa, teknisillä aloilla ja liikuntapalveluissa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot