Mainos
Mainos

Tuhat Vanhasen sähköpostia katosi yllättäen

Entisen pääministerin Matti Vanhasen (kesk.) tuhat sähköpostiviestiä tuhoutui samoihin aikoihin kun tieto esitutkinnan laajenemisesta tuli ilmi, kertovat Ilta-Sanomat ja Iltalehti. Asia paljastuu Vanhasen tapauksen esitutkinta-aineistosta.

Poliisi takavarikoi esitutkinnassa mittavan määrän sähköposteja muun muassa Vanhasen ja kansanedustaja Antti Kaikkosen (kesk.) puoluetoimiston tietokoneilta. Osoitteesta matti.vanhanen@keskusta.fi kaikki viestit oli kuitenkin tuhottu 27. huhtikuuta 2010.

Seuraavana päivänä Helsingin Sanomat uutisoi, että Nuorisosäätiön rikostutkinta on laajentunut koskemaan Vanhasen vuoden 2006 presidentinvaalikampanjaa. Uutisesta oli etukäteen tietoa esimerkiksi Vanhasen vaalipäälliköllä ja keskustan puoluetoimistossa.

Vanhanen sanoi esitutkinnassa, ettei kyseinen sähköpostiosoite ollut hänen käytössään vaan sitä käytti puoluetoimisto. Vanhasen mukaan hänellä ei ollut tietoa viestien tuhoamisesta.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme