Mainos
Mainos

Tuisku myöhästytti junia

Vaikea keli myöhästytti tänään useita junia. Pahimmillaan junat olivat myöhässä noin kolme tuntia. VR-yhtymän viestintäjohtajan Martti Mäkisen mukaan lumituisku tukki vaihteet ja esti niitä kääntymästä normaalisti. Vaihteita puhdistettiin koko päivän käsin harjoilla, ja tilanne parani huomattavasti iltaa kohden.

Eniten myöhässä olivat eilen illalla Pohjois-Suomesta Helsinkiä kohti lähteneet yöjunat. Pohjanmaan ja Tampereen seudun tuiskut myöhästyttivät kahta junaa niin, että ne olivat Helsinkiin saapuessaan kolme tuntia myöhässä. Tuisku kohteli kaltoin junaliikennettä myös Jyväskylän ja Pieksämäen suunnalla. Pääkaupunkiseudun lähiliikenne oli niin ikään vaikeuksissa. Illalla tilanne oli parempi: junat olivat myöhässä noin puoli tuntia.

VR:n viestintäjohtajan Martti Mäkisen mukaan jatkoyhteyksistä myöhästyneille ei automaattisesti jaeta korvauksia, vaan jokainen tapaus tutkitaan erikseen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme