Mainos
Mainos

Tukikummit jakanut jo yli miljoona euroa lapsille ja nuorille

Nuorten hyväksi -kampanja on tukenut jo lähes tuhatta nuorta ja lasta puolen vuoden sisällä.

Kampanjan takana oleva Tukikummit-säätiö on jakanut jo yli miljoona euroa noin 900 lapselle ja nuorelle. Lahjoitukset on kanavoitu lyhentämättöminä Kirkon diakoniarahaston kautta kaikkialle Suomeen.

Eniten tukea on myönnetty harrastuskustannuksiin ja -välineisiin, reilu 60 prosenttia. Harrastuksen jatkumista tukemalla lisätään pysyvyyttä ja turvallisuutta esimerkiksi muuttuneessa perhetilanteessa.

Toiseksi eniten tukea myönnettiin opiskelukustannuksiin, kuten koulukirjoihin. Loput avustukset ovat kohdistuneet vaatteisiin, kenkiin, lasten tarvikkeisiin, etävanhemman ja isovanhempien tapaamiskustannuksiin, terapiaan tai esimerkiksi koulukuviin.

Nuorten hyväksi -kampanjan yhteydessä on tavoitteena kertoa hyviä uutisia, jotka vaikuttavat jollain tavalla lapsiin ja nuoriin. Hyväntekeväisyyskampanja on MTV3:n ja Tukikummien kolmivuotinen yhteistyöhanke.

Vinkkejä hyviin uutisiin voi lähettää nuortenhyvaksi.fi-sivuston kautta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme