Mainos
Mainos

Tukkirekkapirtusta ehdotonta vankeutta

Pirtua salakuljetettiin muun muassa tukkirekan pystytolppiin tehdyissä säiliöissä.

Kaksi suomalaista ja kaksi venäläistä miestä on tuomittu tupakan ja alkoholin salakuljetuksesta ehdottomiin vankeusrangaistuksiin Kotkan käräjäoikeudessa.

Kouvolalainen 22-vuotias mies ja viipurilainen 28-vuotias mies saivat vuoden ja kolmen kuukauden vankeustuomion. Haminalainen 34-vuotias mies ja viipurilainen 37-vuotias mies tuomittiin puolestaan vuodeksi vankeuteen. Haminalaismiehen 31-vuotias vaimo sai kolmen ja puolen kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen.

Tuomiot tulivat muun muassa veropetoksista, ammattimaisesta tai tavanomaisesta alkoholin salakuljetuksesta sekä välittämisestä ja hallussapidosta. Vapausrangaistusten lisäksi tuomitut määrättiin maksamaan kymmenien tuhansien eurojen korvaukset valtiolle.

Rikokset olivat tapahtuneet vuoden 2002 kesän ja kevään 2004 välisenä aikana. Pirtua salakuljetettiin muun muassa tukkirekan pystytolppiin tehdyissä säiliöissä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme