Mainos
Mainos

Tuleva hallitus ei aio tehdä rajuja veroleikkauksia

Tuleva hallitus aikoo kiristää veroja, mutta ei tee rajuja leikkauksia. Tavoitteena on, että Suomi palaa EU:n vakauskriteerien mukaiseen kuntoon euroalueen ensimmäisten maiden joukossa.

Hallitus ei myöskään aio tehdä isoa verouudistusta tällä vaalikaudella. Valtiovarainministeri Jyrki Kataisen (kok) mukaan riskit rahoitusmarkkinoilla ovat niin suuria, ettei uudistuksia voi tehdä.

Hallituspuolueet ovat aloittivat tänään niin sanotut minihallitusneuvottelut, joissa linjattiin talous- ja työllisyyspolitiikkaa loppuvaalikaudelle.

Kiviniemi: Suomi tarvitsee yrittäjyyttä

Tuleva pääministeri Mari Kiviniemi (kesk) peräänkuulutti minihallitusneuvottelujen tuloksesta kertovassa tiedotteessaan uusia yrityksiä ja työntekoa.

- Meidän on luotava edellytykset yrityksille ja yrittäjille menestyä ja luoda uusia työpaikkoja.

Kiviniemen mukaan hallituksen on huolehdittava varojen riittämisestä myös tulevina vuosina.

- Velkaantuminen otetaan hallintaan. Hallitus laatii suunnitelman talouden vakauttamiseksi. Suomi täyttää EU:n vakaussopimuksen kriteerit jälleen jo ensi vuonna.

(MTV3 - STT)

Katso Vesa Kallionpään juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme