Mainos
Mainos

Tulevaisuudentutkija Mika Mannermaa on kuollut

Tulevaisuudentutkija Mika Mannermaa on kuollut. Vuonna 1957 syntynyt Mannermaa kuoli sairaskohtaukseen 9. tammikuuta kotonaan Kaarinassa.

Mannermaa työskenteli Turun kauppakorkeakoulun tulevaisuuden tutkimuksen dosenttina. Koulutukseltaan hän oli kauppatieteiden tohtori.

Turun kauppakorkeakoulun Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen johtaja Juha Kaskinen kuvaa Mannermaata alansa uranuurtajaksi, joka teki tulevaisuuden ennakointia tunnetuksi Suomessa ja maailmalla.

– Mannermaa oli ensimmäisiä henkilöitä, jonka voidaan katsoa kirjoittaneen tulevaisuuden tutkimusta käsittelevän väitöskirjan. Hän oli merkittävä ja monipuolinen tutkija, joka osasi kirjoittaa aiheistaan myös erinomaisen selkeästi, Kaskinen toteaa.

Mannermaa tunnettiin myös kolumnistina ja kirjailijana. Hän johti myös omaa, tulevaisuusprojekteihin keskittynyttä yritystään.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme