Mainos
Mainos

Tulevan pääministerin puoliso: Projekti maalissa

Tulevan pääministerin Mari Kiviniemen puoliso, toimitusjohtaja Juha Louhivuori sanoo, että aikoo osallistua julkisuuteen samalla tavalla kuin tähän asti.

- Projekti on maalissa, hän totesi valinnan selvittyä.

Louhivuori on kiertänyt vaimonsa mukana joissakin puheenjohtajakamppailun tilaisuuksissa takarivin tarkkailijana, ja siinä roolissa hän pysytteli myös keskustan Lahden puoluekokouksessa. Puheenjohtajavaalin tulosta julistettaessa Kiviniemi istui eturivissä yksin Mauri Pekkarisen ja tämän Raija-vaimon rinnalla.

Mainostoimistoyrittäjä on ollut mukana suunnittelemassa Kiviniemen kampanjaa. Kotonakin puhutaan politiikkaa, mutta paljon muutakin. Pariskunnalla on kaksi kouluikäistä lasta, joka eivät olleet mukana kokouspaikalla, vaan äitinsä kotipuolessa Jalasjärvellä.

- Olemme yrittäneet viettää niin normaalia perhe-elämää kuin on mahdollista, ja yritämme viettää sellaista tästä eteenkin päin, Louhivuori sanoi.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme