Mainos
Mainos

Tuli riehui Raaseporissa: 12 ihmisen ilta sai pysäyttävän käänteen, yksi sairaalaan – "Rivitalo pitkään asuinkelvoton"

Raaseporin Gumnäsintiellä syttyi eilen illalla tulipalo kymmenen asunnon rivitalossa, kertoo Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Uudellamaalla Raaseporin Gumnäsintiellä tuhoutui sunnuntai-iltana syttyneessä tulipalossa kymmenen asunnon rivitalo, kertoi pelastuslaitos. Jälkisammutustyöt jatkuivat vielä maanantaiaamuna.

– Mitään muuta ei oikeastaan ole jäänyt jäljelle kuin seiniä, kertoi päivystävä palomestari Niko Mättö.

Palo lähti yhdestä asunnosta, levisi katolle ja sen rakenteita pitkin nopeasti muihin asuntoihin. Mätön mukaan asunnossa asunut keski-ikäinen mies oli herännyt liekkeihin ja kontannut huoneistosta pois. Hän loukkaantui lievästi.

Kaikkiaan rivitalossa oli paikalla 12 ihmistä. Poliisi tutkii syttymissyytä, mutta syytä epäillä rikosta ei toistaiseksi ole.

Pelastuslaitos kertoo Twitterissä, että onnettomuuden vuoksi paikallisille järjestetään keskusteluapua.

Talossa sijaitsivat myös kahden muun rivitalon sähkö- ja lämpökeskukset, joten talojen sähköt ja lämpö menivät poikki. Sähköt saatiin maanantaiaamuna takaisin, pelastuslaitos kertoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme