Mainos
Mainos

Tuli tuhosi kaksi omakotitaloa Helsingissä – katso kuvat

Kaksi omakotitaloa on tuhoutunut täysin tulipalossa Helsingin Tapaninvainiossa. Tuli syttyi Karhusuontiellä sijaitsevassa omakotitalossa noin kello 20.40. Palo eteni rakennuksessa nopeasti, ja tuli pääsi leviämään myös naapuritaloon.

Pelastuslaitos kehotti Tapaninvainion eteläisellä lähialueella asuvia pysymään illalla sisätiloissa, sillä palosta syntyi pitkään runsaasti savua. Savu alkoi hälventyä vasta myöhään illalla.

Tulipalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja, koska palaneiden talojen asukkaat ehtivät pelastautua ripeästi ulos.

Päivystävän palomestarin mukaan on poikkeuksellista, miten äkkinäisesti tuli pääsi leviämään rakennuksissa. Syttymissyystä ei ole vielä varmuutta.

Tapaninvainiossa paloi myös viime lauantain vastaisena yönä, kun kaupunginosassa sijaitsevalle kylmäasemalle heitettiin polttopullo.

- Poliisilla ei ole ainakaan sellaista alkuepäilyä, että polttopulloiskulla ja omakotipalolla olisi yhteyttä keskenään, kertoi päivystävä komisario illalla.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme