Mainos
Mainos

Tuli vaurioitti koulua Loviisan keskustassa

Tulipalo tuhosi suomenkielisen koulukeskuksen hallinto-osan yläkerran ja kattorakenteet yöllä Loviisan keskustassa.

Yläasteen ja lukion tiloissa syttynyt tulipalo havaittiin kymmenen aikoihin eilisiltana. Tuli saatiin rajattua suuremmat koulurakennukset yhdistävään hallinto-osaan 1.30 mennessä aamuyöllä. Jälkisammutus- ja raivaustyöt jatkuivat vielä aamupäivälla.

Tuli tuhosi lähinnä toimisto- ja taukotiloja. Hallinto-osan alakerta kärsi vesivahingoista, ja myös opiskelutiloissa on savu- ja vesivahinkoja.

-Todennäköisesti palo on lähtenyt kaksikerroksisen välitilan toisesta kerroksesta, arvioi palomestari Kosti Heiskanen Itä-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Poliisi tutkii syttymissyytä. Palokunnan mukaan tulipalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Palosta levisi sankkaa savua, jonka vuoksi poliisi kehotti lauantai-iltana keskustan asukkaita pysymään sisätiloissa. Savu kuitenkin hälveni aamuyöllä.

- Siitähän on valtaosa vesihöyryä, mutta kyllä kieltämättä tuossa keskustan alueella on ollut savuhaittaakin, Heiskanen lisää.

Sammutustöissä oli Itä-Uudenmaan pelastuslaitokselta kahdeksan yksikköä ja lisäksi tukiyksikköjä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme