Mainos
Mainos

Tulipalo katkaisi liikenteen Kulosaaren sillalla Helsingissä

Rakennustelineissä riehunut tulipalo katkaisi liikenteen Helsingin Itäväylällä puolen yön jälkeen.

Rakennustyömaalla Kulosaaren sillan pohjoispuolella paloi suojapeitteitä, eristeitä ja rakennusmateriaaleja, jotka aiheuttivat runsasta savunmuodostusta ympäristöön.

Kaikki liikenne sillalla katkaistiin sammutustöiden ajaksi ja poliisi ohjasi liikenteen vaihtoehtoisille reiteille. Metroliikenteelle ei aiheutunut haittaa, koska liikennöinti oli jo ohi edellisen illan osalta.

Runsaasta savunmuodostuksesta huolimatta savusta ei aiheutunut vaaraa ihmisille tai ympäristölle tuulensuunnan ollessa pois asutuksesta.

- Kun kaupungista katsoi Kulosaaren sillalle, niin kyllä se taivaanrannan täytti. Lieskoja ei ollut niinkään. Onneksi savu meni merelle päin eikä tullut asutuksen suuntaan, päivystävä palomestari Jani Pitkänen kertoi MTV:n uutisille aamuyöllä.

Pelastuslaitokselta sammutustoimintaan osallistui yhteensä kahdeksan pelastusyksikköä sekä veneyksikkö.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä. Pelastuslaitoksen mukaan palo on joko syttynyt sähkölaitteesta tai se on sytytetty tahallaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme