Mainos
Mainos

Tulipalo Wasa Queenilla

Matkustaja-alus Wasa Queenilla syttyi tulipalo Sompasaaren satamassa Helsingissä tänään iltapäivällä. Hissikuilusta liinavaatevarastoon ja pariin hyttiin levinnyt palo aiheutti arviolta muutaman sadantuhannen markan vahingot. Henkilövahinkoja palo ei aiheuttanut.

Korjaus- ja muutostöihin saapuneella Silja Linen Wasa Queenilla oli tehty autokannen alapuolella hissikuilussa tulitöitä. Sieltä kipinät levisivät liinavaatevarastoon, jossa paloi kaksi rullakkoa liinavaatteita. Täältä palo levisi vielä kahteen hyttiin, jotka kärsivät palovahinkoja. Lisäksi koko hyttiosasto kärsi savuvaurioita.

Jo ennen palokunnan tuloa laivan henkilökunta oli aloittanut sammutustyöt ja opasti palomiehiä sokkeloisessa laivassa. Palon syttyessä aluksella oli kuutisenkymmentä ihmistä korjaustöissä ja nelisenkymmentä laivan henkilökuntaan kuuluvaa.

Jälkivartiointi, raivaus ja savutuuletus aluksella jatkuu vielä pitkään. Helsingin ja Tallinnan väliä liikennöivä Wasa Queen saapui Sompasaareen korjaus- ja muutostöihin eilen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme