Mainos
Mainos

Tulli nappasi huumeita ja tupakkaa

Tornion tulli on takavarikoinut Kemin rautatieasemalla noin 18 kiloa hasista ja noin 0,7 kiloa ekstaasiksi epäiltyjä tabletteja. Takavarikko tehtiin keskiviikkona, mutta tulli kertoi siitä vasta tänään.

Rautatieasemalta otettiin kiinni kaksi pitkään Suomessa asunutta israelilaissyntyistä miestä. Tornion käräjäoikeus on vanginnut miehet. Tulli pitää todennäköisenä, että huumausaineet tuotiin Hollannista Ruotsiin ja sieltä edelleen Tornion kautta Kemiin. Aineet oli ilmeisesti tarkoitettu pääkaupunkiseudun markkinoille.

Huumausaineiden jäljille päästiin tullin tiedustelutoiminnan perusteella. Kiinniotetuilla miehillä on rikosrekisteri Suomessa. He ovat hiljattain päässeet ehdolliseen vapauteen kärsittyään tuomioita törkeistä huumausainerikoksista.

Vaalimaan tulli puolestaan nappasi viime tiistaina kaksi yli miljoonan markan arvoista lastia salakuljetettua tupakkaa. Savukkeet löytyivät kahdesta tyhjäksi ilmoitetusta rekasta. Tupakat oli piilotettu perävaunun etuseinään rakennettuun kätköön. Juttuun liittyen on vangittu kolme venäläistä miestä.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme