Mainos
Mainos

Tulli takavarikoi heroiinia Helsingissä

Eteläinen tullipiiri on takavarikoinut 198,3 grammaa heroiinia Helsingin Länsisatamassa. Tulli löysi huumeet jo 19. tammikuuta, mutta asia julkistettiin tänään. Heroiini löytyi noin 25-vuotiaan virolaismiehen matkatavaroista.

Huumeet oli kätketty kuuteen savukeaskiin. Takavarikoitu huumausaine oli tullin mukaan tarkoitettu suoraan katukauppaan, jossa sen arvo olisi ollut noin 60 000 euroa. Erästä olisi saanut pari tuhatta käyttöannosta. Löydetyn aineen huumepitoisuus oli kuusi prosenttia heroiiniemäkseksi laskettuna.

Esitutkinnassa on selvitetty, että virolaismies oli tuonut Suomeen samanlaisen noin 200 gramman lastin heroiinia myös tammikuun alkupuolella 2003. Virolaismies on vangittuna odottamassa tuomioistuimen käsittelyä.

Eteläinen tullipiiri muistuttaa, että viime vuonna Suomessa tavattiin heroiinia verraten harvoin. Eteläisen tullipiirin haaviin sitä jäi 300 grammaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme