Mainos
Mainos

Tungosta tiedossa - joulumyynnin huippuaika alkaa

Tulevasta viikonlopusta odotetaan tämän vuoden joulusesongin vilkkainta viikonloppua.

Kaupan liiton kyselyn mukaan yli 60 prosenttia kauppiaista uskoo viikonlopun olevan joulusesongin vilkkain. Erityisen hyvää myyntiä odotetaan päivittäistavara-, urheiluväline- ja muotikaupoissa.

Kaupan liiton pääekonomistin mukaan päivittäistavarakauppiaat ovat olleet yllättyneitä siitä, miten jouluruuat ovat käyneet kaupaksi aiempaa varhaisemmin. Myös panimotuotteita on jo ostettu paljon.

Runsasluminen ja kylmä joulukuu on vauhdittanut myös talvivaatteiden ja urheiluvälineiden myyntiä, mutta Kaupan liiton mukaan suomalaiset ovat innostuneet ostamaan myös sisustustuotteita ja huonekaluja runsaasti.

Jouluun on enää viikko aikaa, ja kaupoilla tungosta on odotettavissa erityisesti tulevana viikonloppuna. Eläkeläiset ovat Kaupan liiton kyselyn mukaan aiempaa haluttomampia kuluttamaan rahaa, mutta muuten kuluttajien asenteet jouluostosten suhteen ovat muuttuneet myönteisemmiksi.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme