Mainos
Mainos

Tunisian levottomuudet eivät hetkauta suomalaisturisteja

Tunisian levottomuudet eivät tunnu hermostuttavan suomalaisia turisteja. Maassa on vajaat 250 suomalaista ja vain vajaat kymmenen heistä on ilmoittanut haluavansa keskeyttää lomansa ja palata kotiin.

Matkatoimisto Deturin markkinointijohtajan Kaj Horsman mukaanmatkustajat lennätetään Suomeen joko Lontoon tai Saksan kautta. Omaa konetta kouralliselle matkustajia ei olla tilaamassa.

Horsman käsityksen mukaan matkansa keskeyttäjät eivät ole peloissaan tilanteesta vaan enemmänkin harmistuneita levottomuuksien mukanaan tuomista rajoituksista.

- Täältä Suomesta käsin sukulaiset kyllä pelottelevat heitä aika rajusti. Paljon enemmän meillä on ollut sukulaisten yhteydenottoja kuin itse asiakkaiden yhteydenottoja, Horsma toteaa.

Saksalaiset matkanjärjestäjät ovat lennättäneet Tunisiasta lähes kaikki 5 000 saksalaisturistia. Brittejä oli eiliseen mennessä kuljetettu kotiin 3 500.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme