Mainos
Mainos

Tuomas Kyrön uutuusteosta saa vain yhtenä päivänä

Kirjailija Tuomas Kyrön uusin teos Miniä julkaistaan Kirjan ja ruusun päivänä 23.4. erikoispainoksena, jota saa vain ensi maanantaina. Kirjan ja ruusun päivän teos annetaan päivän aikana kaupan päälle kirjoja ostaville lukijoille, eikä sitä ole mahdollista saada enää tapahtumapäivän jälkeen. Kirjan julkaisemisen takana ovat kotimaiset kirjakauppiaat, jotka yrittävät nostaa Kirjan ja ruusun päivän vihdoin kaikkien kirjanystävien ja lukemisen merkkipäiväksi.

Samalla Kirjan ja ruusun päivä on Suomessakin palautettu alkuperäiselle, kansainväliselle paikalleen 23.4, josta se aiemmin siirrettiin, koska ajankohta ei suosinut ulkoilmakarnevaaleja.

Teoksessa miniä saa viikonloppuvieraaksi appiukkonsa ja maaseutu ja Helsinki joutuvat törmäyskurssille. Kirja kertoo siitä, mitä tapahtuu, kun osapuolten välillä ovat puolivuosisataa ja elämänkatsomus.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme