Mainos
Mainos

Tuomioja: Lipponen ei ongelma SDP:lle

Ulkoministeri Erkki Tuomioja kiistää, että puhemiehes Paavo Lipponen muodostaisi SDP:lle ongelman.

Ulkoministeri Erkki Tuomioja kiistää, että puhemiehen paikalta hallitukselle neuvoja jakeleva Paavo Lipponen olisi SDP:lle ongelma tai että puolueella olisi monta linjaa ulkopolitiikassa.

-Eihän SDP:n puheenjohtaja voi olla puolueelle ongelma. Silloinhan puolue olisi kriisissä ja sellaista tilannetta ei ole, Tuomioja muotoilee sanomalehti Kalevan haastattelussa.

Edellisessä puoluekokouksessa Tuomioja haastoi Lipposen. Nyt hän ei ota omaan ehdokkuuteensa selkeää kantaa, mutta ei toisaalta sulje ehdokkuutta poiskaan.

-Koska en halua antaa kenellekään sellaista tyydytystä, että voisivat laskea minut kokonaan ulos, ministeri perustelee linjaansa.

Tasavallan presidentti Tarja Halosen mahdolliseen toiseen kauteen Tuomioja sen sijaan suhtautuu toiveikkaasti.

-Se on tietysti hänen ratkaistavissaan, mutta SDP yksimielisesti toivoisi ja tukisi hänen jatkoaan. Sanoisin, että olisin hämmästynyt, jos hänen vastauksensa ei olisi myönteinen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme