Mainos
Mainos

Tuomioja pidättäytyy Heinäluoman arvostelusta

SDP:n puheenjohtajakisaan ilmoittautunut kansanedustaja Erkki Tuomioja ei halua lähteä henkilöimään kritiikkiään puolueensa toimintakulttuurista.

Kansanedustaja Erkki Tuomioja pidättäytyy SDP:n istuvan puheenjohtajan Eero Heinäluoman arvostelusta.

TV1:n Lauantaiseurassa vieraillut Tuomioja myöntää, että henkilöiden suosiollakin on nykyisin merkitystä, mutta ei kuitenkaan ratkaisevaa. Puoluejohtajan täytyy kuitenkin olla henkilönä sellainen, joka nauttii laajempaa hyväksyntää ja luottamusta, hän toteaa.

Tuomioja jatkaa painostustaan neuvoa-antavan jäsenäänestyksen järjestämiseksi puoluejohtajan valinnassa. Jäsenvaalin järjestäminen on hänen mielestään tärkein toteutettava asia puoluekoneiston demokratisoinnin ja avoimuuden kannalta.

Tuomioja ei myöskään vieläkään antanut suoraa vastausta siihen, onko hän puoluekokouksessa puheenjohtajaehdokkaana siinäkin tapauksessa, ettei jäsenäänestystä järjestetä. Hän toisti sen vaativan oman harkintansa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme