Mainos
Mainos

Tuomioja: Vähempikin revittely olisi riittänyt

Edellisen hallituksen ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.) moittii tiedotusvälineitä tavasta, jolla Ilkka Kanervan (kok.) eroon johtaneita vaiheita on käsitelty julkisuudessa.

- Vaikka ratkaisu olikin välttämätön ja oikea, ei se tapa, jolla se syntyi, ole kenellekään eikä varsinkaan medialle kunniaksi. Vähempikin revittely ja mässäily olisi riittänyt ja antanut enemmän uskottavuutta monille hurskasteleville pääkirjoituksille, Tuomioja kirjoittaa nettipäiväkirjassaan.

Alexander Stubbilta (kok.) Tuomioja odottaa, että tämä jatkaa "ensisijassa Suomen ulkoministerinä eikä omaksu puoluejohtonsa paremmin oppositioon sopivaa poukkoilua".

Kanerva hoiti Tuomiojan mielestä tehtävänsä asiallisesti ja tavalla, "joka edusti jatkuvuutta ja konsensushakuisuutta sekä rakentavaa yhteistyötä myös tasavallan presidentin kanssa - kaikki asioita, joissa kokoomuslaiset yleensä eivät ole profiloituneet".

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme