Mainos
Mainos

Tupon edellytykset pyritään selvittämään syyskuun aikana

Hallitus ja työmarkkinajärjestöt pyrkivät selvittämään edellytykset uuteen tuloratkaisuun syyskuun loppuun mennessä.

Hallitus ja työmarkkinajärjestöt ryhtyvät selvittämään edellytyksiä keskitetyn tulopoliittisen kokonaisratkaisun aikaansaamiseksi.

Aamupäivällä tavanneet pääministeri Paavo Lipponen (sd.) ja työmarkkinajärjestöjen johtajat pyrkivät selvittämään edellytykset uuteen tuloratkaisuun syyskuun loppuun mennessä. Selvitystoimikunnan vetäjänä toimii valtiosihteeri Raimo Sailas. Selvityksen taloudellisia taustaselvityksiä tekee valtiovarainministeriön ylijohtaja Martti Hetemäki.

Lipposen mukaan työmarkkinajärjestöjen kesken vallitsee yhteisymmärrys siitä, että tuloratkaisuun tulisi nyt kaikin tavoin pyrkiä. Pääministeri arvioi myös, että kiistelyä aiheuttanut eläkeuudistus tulisi ratkaista budjettiriihen yhteydessä. Hän piti mahdollisena, että hallitus tekee omia ratkaisujaan eläkeasiassa, mikäli työmarkkinajärjestöjen kesken yhteisymmärrystä ei synny.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot