Mainos
Mainos

Turha laaja etsintä Ahvenanmaan merialueella

Kalastajan katoaminen aiheutti laajat etsinnät Ahvenanmaan pohjoispuolella. Kalastaja löytyi lopulta täysin kunnossa. Veneen starttimoottori oli mennyt rikki.

Kalastajan piti palata kalastusreissultaan jo eilisaamuna, mutta hän ei ollut ilmaantunut kotisatamaansa vielä eilisiltaankaan mennessä.

Tehtävään hälytettiin etsintäpartiot vartiolaiva Tursakselta ja Maarianhaminan merivartioasemalta. Meripelastusseuralta etsintään osallistui kaksi venettä. Lisäksi etsintään oli tulossa rajavartiolaitoksen meripelastushelikopteri Turusta.

Meripelastusseuran vene löysi etsityn hyvässä kunnossa hänen kalastustukikohtana käyttämältään saarelta. Kalastaja oli jumissa saarella veneen starttimoottorin mentyä rikki.

Meripelastuskeskus muistuttaa merellä liikkujia ilmoittamaan omaisille aiotun reitin, ja varustautumaan asianmukaisilla viestivälineillä mahdollisten ongelmien varalta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme