Mainos
Mainos

Turismi Suomesta Egyptiin alkaa taas

Suurimmat matkatoimistot lennättävät jälleen suomalaisturisteja Egyptiin muutaman kuukauden tauon jälkeen.

Tjäreborg vei turisteja maahan jo viime kuun lopulla, ja Finnmatkat aloitti lennot tällä viikolla. Molempien lomakohteet ovat Hurghadassa.

Matkatoimistojen mukaan Egyptin-matkailijoiden määrä on kuitenkin laskenut. Heitä on nyt noin puolet vähemmän kuin viime vuonna tähän aikaan.

Aurinkomatkat puolestaan ei vie matkailijoita tavallisestikaan kesäkaudella lainkaan Egyptiin. Matkatoimisto on kuitenkin jo aloittanut syksyn Egyptin-matkojen myynnin.

– Myynti alkoi muutama viikko sitten. Egyptiin on varattu matkoja, ei tosin yhtä paljon kuin viime vuonna, se on ihan selvä tässä tilanteessa, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Tuomo Meretniemi.

Kaikki kolme matkatoimistoa ovat peruneet kesäkauden matkansa Tunisiaan. Finnmatkojen tiedottaja Salla Salo kertoo, että matkat eivät käyneet kaupaksi tarpeeksi hyvin.

– Ulkoministeriön suosituksiahan me kaikissa näissä noudatamme. Tunisiaanhan periaatteessa saisi matkustaa, mutta kysyntää ei ole ollut riittävästi.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme