Mainos
Mainos

Turkistarhaajat tyrmistyivät vapauttavista päätöksistä

Turkistarhaajat ovat tyrmistyneitä valtakunnansyyttäjä Pekka Koposen eilisistä päätöksestä laskea vapaaksi kolmea lukuunottamatta kaikki 13:een tarhaiskuun epäillyt henkilöt. Iskut tehtiin vuosina 2001 ja 2002 ja niistä aiheutui tarhaajille yli 400 000 euron vahingot.

Teuvalaisen Reijo Kopelan tarhalle tehtiin kaksi iskua vuosina 2001-2002.

- Voiko tälläinen olla tosi ollenkaan, että poliisi tekee työtä, rahaa palaa vaikka kuinka paljon ja sitten syyttäjä tekee tällaisen päätöksen, sanoo Korpela.

Valtakunnansyyttäjä löysi riittävästi todisteita syytteen nostamiseksi vain kolmea epäiltyä vastaan. Todisteiden valossa hän oli sitä mieltä, että näyttöä epäiltyjen yhdessä toimimisesta ja näin ollen tarhaiskuihin keskittyneen liigan olemassaolosta ei ole.

Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liiton mukaan valtakunnansyyttäjä ei ole ottanut asiaa tosissaan ja pelaa syytteiden suhteen varman päälle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme