Mainos
Mainos

Turun koulupalosta epäilty vangittiin

Turussa elokuun alussa sattunut koulupalo on selviämässä. Turun käräjäoikeus vangitsi torstaina 23-vuotiaan turkulaisen sekatyömiehen, joka on tunnustanut sytyttäneensä koulun palamaan.

Turun koulupalo, palomies sammuttaa 050899


Turun Aunelan ala-asteen koulu vaurioitui palossa pahoin 5. elokuuta. Tuli tuhosi täydellisesti rakennuksen noin 700 neliön siipiosan, jossa oli kuusi luokkatilaa, ATK-luokka ja koulun terveydenhoitotilat. Poliisi pidätti rakenuksen sytyttämisestä epäillyn miehen alkuviikolla.

Koulupalon lisäksi hän on tunnustanut sytyttäneensä samana yönä myös maastopalon koulun läheisyydessä. Aunelan koulussa oli tulipalo myös tämän vuoden toukokuussa. Tätäkin palo epäillään tahallaan sytytetyksi. Asian tutkinta on kuitenkin edelleen kesken.

Jutun selviämiseen johtavasta vihjeestä on luvattu palkkio. Aunelan koulussa on 250 oppilasta. Koulutyö on aloitettu tilapäisjärjestelyin vaurioituneessa koulurakennuksessa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme