Mainos
Mainos

Turun sairaalapalo: "Potilaita siirretään pois alta"

Turun yliopistollisessa sairaalassa aamulla sattunut tulipalo on johtanut noin 180 ihmisen evakuointiin. Palo sattui sairaalan ensiapuyksikön sähköroiloissa, eli alhaalta ylöspäin kulkevissa kaapelikanavissa. Ensiapuyksikössä oli hoidossa akuutisti sairastuneita tai jonkin tapaturman uhriksi joutuneita henkilöitä.

Sairaalan viestintäpäällikkö Esa Halsinaho kertoo, että evakuoidut potilaat on siirretty Turun yliopistollisen sairaalan ensiapuyksikön viereiseen U-sairaalarakennukseen.

– Siirrämme sairaalan U-rakennuksesta sellaisia potilaita pois alta, jotka eivät ole yhtä akuutin hoidon tarpeessa. Siirretyt potilaat sijoitetaan muualle sairaalaan, ja myös Turun kaupunginsairaalan tiloihin.

Halsinahon mukaan sairaalan ensiaputilat saadaan takaisin käyttöön mahdollisesti vasta viikonlopun jälkeen.

Omaiset voivat tiedustella evakuoitujen ja muualle siirrettyjen potilaiden sijaintia numerosta 02-3133500.

(MTV3)

Katso myös:

Räsänen: Sairaaloihin lisää automaattisia sammutusjärjestelmiä

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot