Mainos
Mainos

Turun tulipalon takia evakuoidut eivät pääse kotiin – vahinkoja selvitetään yhä

Turussa tulipalon takia tyhjennetyn kerrostalon asukkaat joutuivat viettämään lauantain ja sunnuntain välisen yön evakossa, eivätkä useimmat pääse vielä hetkeen muuttamaan takaisin koteihinsa.

– Asukkaat voivat käydä asunnoissaan ja hakea tavaroitaan. Saneeraustyöt kuitenkin alkavat, eikä asunnoissa voi silloin asua, päivystävä palomestari kertoo.

Turun keskustassa Ursininkadulla riehunut palo tuhosi kahdeksankerroksisen talon ullakon. Päivystävän palomestarin mukaan koko kerrostalossa on vesivahinkoja ja ylimmät asunnot ovat kärsineet myös savuvahingoista. Vahinkojen laajuuden selvittäminen jatkuu kuitenkin vielä.

Rakennuksesta evakuoitiin lauantain ja sunnuntain välisenä yli 60 ihmistä, joista kukaan ei loukkaantunut palossa. Poliisi tutkii lauantaina iltaseitsemän aikaan syttyneen palon syttymissyytä. Paikalle hälytettiin yli 20 pelastuslaitoksen yksikköä, mutta talon ullakko paloi jo ilmiliekeissä, kun sammutustyöt päästiin aloittamaan.   

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme