Mainos
Mainos

Turun Raunistulassa jälleen tulipalo

Turussa Raunistulan puutaloalueella syttyi uhkaava tulipalo viime yönä, kertoo päivystävä palomestari.

Alueella paloi asumaton, hirsirakenteinen puutalo. Sammutustöiden alussa oli vaarana, että palo leviää viereiseen rakennukseen, jossa on asutusta. Palo on saatu hallintaan, ja käynnissä ovat jälkiraivaustyöt.

MTV Uutisten tavoittaman päivystävän palomestarin mukaan talossa ei ole lainkaan sähköjä.

– On täysin selvää, että palo johtui ihmisen toiminnasta, mutta tämä ei tietenkään automaattisesti tarkoita tuhopolttoa, Timo Saari sanoo.

Poliisi tutkii syttymissyytä.  

Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta hieman ennen kolmea. Palomestarin mukaan kyseessä oli isohko, viime vuosisadan alussa rakennettu puutalo.   

Raunistulassa kuoli aikaisemmin tällä viikolla kaksi turkulaismiestä puutalopalossa. Miehistä toinen asui talossa. Lisäksi kuusi ihmistä jouduttiin viemään sairaalaan.  

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.  Onnettomuustutkintakeskus selvittää tulipaloon johtaneita olosuhteita ja sitä, miksi palo pääsi leviämään talossa niin tuhoisasti.   

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme