Mainos
Mainos

Turvallisuusasenteissa parantamisen varaa

Suomalaisten turvallisuusasenteissa on runsaasti parantamisen varaa.

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön SPEK:n kyselyn mukaan kansalaisista 61 prosenttia katsoo voivansa varautua paremmin tulipaloihin ja 67 prosenttia tapaturmiin. Tulipaloja syttyy joka päivä lähes 40. Niistä vähintään puolet olisi harkitulla toiminnalla estettävissä ennalta, muistuttaa SPEK.

SPEK:n kyselytutkimuksen mukaan kansalaiset ovat varautuneet tulipalon uhkaan ensisijaisesti hankkimalla palovaroittimen sekä alkusammutusvälineitä. Kuitenkin tärkein torjuntatyö tehdään ennen kuin tulipalo on edes syttynyt ja jotta se ei syttyisi.

- Vain joissakin yksittäisissä vastauksissa huomioitiin ennaltaehkäisevät toimet, kuten nuohous, sähkölaitteiden sammuttaminen ja yleinen varovaisuus tulen kanssa, SPEK kirjoittaa tiedotteessaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot