Mainos
Mainos

Tusina suomalaisyrityksiä Aasian jälleenrakennukseen

Aasian hyökyaaltokatastrofin jälkeinen jälleenrakennus kiinnostaa myös suomalaisia firmoja. Tusinan verran yrityksiä on jo valittu ja saman verran on myös tulossa lisää.

Tusinan verran suomalaisyrityksiä on jo mukana Aasian tuhoisan hyökyaallon jäljiltä tehtävässä jälleenrakennuksessa.

- Saman verran on tulossa lähiaikoina mukaan, kertoi jälleenrakennusprojekteissa suomalaisyrityksiä auttavan Finpron Pentti Kotiranta Helsingissä.

Finpro järjesti seminaarin, jossa jälleenrakennukseen mukaan haluavat yritykset saivat neuvoja mm. YK:n edustajilta siihen, miten tarjouskilpailuihin voi osallistua. YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n mukaan yritysten kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ja varautua pitkään odotusaikaan. Akuutissa tilanteessa ei enää ole välttämättä aikaa tutustua täysin tuntemattomien yritysten tuotteisiin.

Kehityspankit, YK ja EU ovat luvanneet yhteensä noin 3 miljardia dollaria Aasiaan kuutisen viikkoa sitten iskeneen hyökyaallon jälleenrakennustöihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme