Mainos
Mainos

Tutkimus: Kuluttajat luottavat yhä siipikarjan turvallisuuteen

Jopa 99% kyselytutkimukseen osallistuneista pitää suomalaista siipikarjaa turvallisena. Lähes kaikki vastaajat ovat myös tyytyväisiä liha-alan ja viranomaisten toimintaan turvallisuuden varmistamiseksi.

Kuluttajat luottavat aiempaa vahvemmin Suomessa tuotetun siipikarjanlihan turvallisuuteen.

Suomen Gallup Elintarviketieto Oy:n tutkimuksen mukaan 99 % vastaajista pitää suomalaista siipikarjanlihaa turvallisena ruokana. Erittäin turvallisena pitäviä henkilöitä oli tämän kuun alussa 61 %, kun vielä kuukautta aiemmin vastaava luku oli 52 prosenttia.

Lähes kaikki vastaajat ovat myös tyytyväisiä liha-alan ja viranomaisten toimintaan turvallisuuden varmistamiseksi. Yli 80 prosenttia tutkimukseen osallistuneista on jatkanut kalkkunan ja broilerin syöntiä entiseen tapaan.

Kyselytutkimus toteutetaan joka viikko ja siihen osallistuu 500 henkilöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot