Mainos
Mainos

Tutkimus: Nuoret aikuiset tyytyväisiä elämäänsä

Nuorten aikuisten tyytyväisyys omaan elämäänsä on hivenen lisääntynyt.

Alle 30-vuotiaat suomalaiset ovat tyytyväisiä elämäänsä


Tuoreessa kyselyssä noin 73 prosenttia nuorista sanoo olevansa tyytyväisiä omaan elämäntilanteeseensa, missä on hiukan lisäystä 1990-luvun puolivälistä.

Erot nuorten eri ryhmien välillä ovat kuitenkin kasvaneet. Kun tyytyväisyys elämäntilanteeseen laajennetaan koskemaan taloudellista tilannetta, arviot synkkenevät. Tyytymättömyys koskettaa erityisen selvästi työttömiä ja vähiten koulutettuja nuoria, sillä heidän asennoitumisensa useisiin omaa elämää, yhteiskuntaa ja asuinkuntaa koskeviin asioihin on huomattavan negatiivista verrattuna opiskeleviin tai työelämässä oleviin nuoriin. selviää Kuntaliiton ja Nuorisoyhteistyö Allianssin tutkimuksesta.

Kuntaliiton ja Nuorisoyhteistyö Allianssin tutkimuksessa haastateltiin 18-26-vuotiaita aikuisia.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot