Mainos
Mainos

Tuuli katkoi sähköjä Itä-Suomessa

Etelä-Savon maakunnassa ilman sähköä oli pahimmillaan runsaat 2000 asiakasta. Pohjois-Karjalan Sähkön alueella puolestaan noin tuhat taloutta kärsi sähkökatkoista päivän mittaan.

Kova tuuli on aiheuttanut sähkökatkoksia eri puolilla Itä-Suomea. Tuuli kaatoi puita sähkölinjoille Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa ja Etelä-Savossa.

Pohjois-Karjalan Sähkön alueella pahimmillaan noin tuhat yhtiön asiakasta kärsi sähkökatkoista päivän mittaan. Jakeluhäiriöitä oli muun muassa Riistavedellä, Heinävedellä ja Kiteellä.

Suur-Savon Sähkön jakelualueella ilman sähköä oli pahimmillaan runsaat 2000 asiakasta. Suur-Savon Sähkön päätoimialue on Etelä-Savon maakunta. Jakeluhäiriöitä oli eri puolilla yhtiön aluetta.

Energiayhtiö Atron jakelualueella sähkökatkokset koskettivat muutamaa sataa asiakasta. Atron alue kattaa Pohjois-Savon sekä joitakin kuntia Etelä-Savosta ja Keski-Suomesta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme