Mainos
Mainos

Tuuli tuiversi läntisessä Suomessa - vesillä oltiin vaikeuksissa

Vaarallisen voimakkaat tuulet puhalsivat läntisessä Suomessa tänään. Tuulennopeudet ylsivät puuskissa jopa myrskylukemiin.

Esimerkiksi Hailuodossa Pohjois-Pohjanmaalla oli myrskylukemia.

Voimakkainta tuuli oli aivan rannikolla, mutta myös maa-alueilla tuuli kovaa. Suurista vahingoista ei ollut illalla vielä tietoa.  

Sen sijaan vesilläliikkujat olivat vaikeuksissa. Länsi-Suomen merivartiosto kertoi, että pelastajat olivat joutuneet kiireellisiin hälytystoimiin kolme kertaa Saaristomerellä ja Ahvenanmaan alueella.  

Jyväskylän Korpilahdella pelastuslaitos auttoi 13 ulkomaalaisen melojan joukkoa, joka oli joutunut vaikeuksiin kovan tuulen vuoksi. Melojat olivat joutuneet hajalleen Päijänteellä, mutta kaikki selvisivät kunnossa rantaan.

Keskisuomalaisen mukaan pulassa olleet olivat ulkomaisia vaihto-oppilaita. Päivystävä palomestari kertoi lehdelle, että vaihto-oppilaat olivat Päijänteellä melomassa vajavaisen kartan ja vaatimattomien melomistaitojen turvin. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme