Mainos
Mainos

Tuusulan asuntomessut alkoivat

30. valtakunnalliset asuntomessut on avattu yleisölle tänään Tuusulassa. Messualueen 127 asunnosta 55 on auki messuyleisölle.

Vanhaan sorakuoppaan rakennettu messualue sijaitsee noin kahden kilometrin etäisyydellä Hyrylän keskustasta. Messujen keskeisenä teemana on ympäristöystävällisyys asumisessa ja rakentamisessa. Ympäristörakentamisen odotetaan nousevan kantavaksi ajatukseksi tämän vuosituhannen rakentamisessa.

Asuntomessujen erikoisuus on koetalo Villa 2000, jonka luonnonvarojen kulutus on vain kolmannes tavallisen omakotitalon kulutuksesta. Messuilla esitellään laajasti myös puurakentamisen mahdollisuuksia - perinteiden hallintaa ja uusia toteutuksia, kuten esimerkiksi hirsirunkoinen rivitalo.

Ensimmäiset asuntomessut järjestettiin juuri Tuusulassa 30 vuotta sitten. Tänä kesänä messualue on avoinna elokuun puoliväliin asti.
(MTV3)

Tutustu MTV3:n Rakenteilla-sivuihin

Tuusulan asuntomessujen www-palvelu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme