Mainos
Mainos

Tuusulan kouluun päästäneen pian - katso kuvat palon tuhoamasta koulusta

Oppilaat pääsevät palaamaan Tuusulan eilen palaneeseen kouluun arviolta kahden viikon päästä. Vaunukankaan koulun ruokala ja tekniset tilat vaurioituivat pahoin eilisillan tulipalossa.

Vielä eilen arvioitiin, että kouluun ei päästä palaamaan tänä keväänä lainkaan. Tuusulan kasvatus- ja sivistystoimen johtaja Esa Ukkola kiitteleekin palokunnan toimia. Palo saatiin rajattua nopeasti, ja tuhot jäivät oletettua pienemmiksi.

- Oppilaiden kotiluokat näyttävät säilyneen. Ihan varmaa tietoa ei ole, pitää vielä tutkia asiaa. Siinä oli lähellä palopaikkaa liikuntasali, mutta sinne ei tullut edes vettä, Ukkola kiittelee.

Keittiö ja ruokala tuhoutuivat pahoin palossa, mutta Vaunukankaalle palaaville koululaisille järjestetään ruokailu muilla keinoin. Ukkolan mukaan ruoka valmistettaneen Hyrylän varuskunnan keittiössä, joka on nykyään kunnan käytössä. Koululla ruoka tarjoillaan luokissa.

Oppilaat opiskelevat lähialueen kouluissa, kunnes pääsevät palaamaan omaan kouluunsa. Heille on järjestetty kuljetus Vaunukankaan koululta.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme